Последно издание Контакт Нарачка преку e-mail
Архива
Коментар
Настани
Граѓанско општество
Деца
Студенти
Здравство
Животна средина
Календар
Прашања и одговори
Балкан-експрес
Европа
Свет
Тема
Репортажа
Интервју
Погледи
Претставување
Публикации
Историјат на граѓанското општество
Луѓе
Мобилизација на ресурси
Искуства од регионот
Избор
Прва страница
Документи и публикации
Документи
Извештаи
Публикации
Водичи
НВО САЕМ
Настани
Галерија
Архива
Архива на онлајн вести
2003
2004
2005
2006
2007
2008
Адресари
Луѓе од граганскиот сектор
Проекти на граѓанските организации во Македонија
Адресар на верските заедници во РМ
Адресар на граѓанските организации во Македонија
Адресар на општини во Република Македонија
Билтен на МЦМС
Билтен за меѓурелигиска соработка
Перспективи
Граѓански практики
Контакт


ONLINE ВЕРЗИЈА
ПЕЧАТЕНА ВЕРЗИЈА

  Број 13 Февруари 2002  Погледи

ПОГЛЕДИ: ЖАНЕТА ТРАЈКОСКА
ЗЕЛЕНИТЕ МРАВКИ, НВО И МЕДИУМИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА
Навистина не знам дали некого го интересира мојот поглед за актуелните случувања во нашата мала држава, или мојот став за одредена проблематика која се однесува на НВО секторот и граѓанското општество, или пак, пу… пу… не дај боже, за политичката состојба, дневните препукувања и секојдневниот хаос на кои сите ние сме сведоци. Погледнато од друга страна, с# уште си мислам (и се надевам) дека сум дел од новинарската професија, па за моите ставови и погледи никогаш и не сум била навикната да пишувам – оти личниот став и коментарите се нешто што е забрането во дневното известување или новинарски кажано „покривање” на настаните.
Линкови
Граѓански организации и фондации
Медиуми
Институции
Регион и свет
Странски организации и претставништва во РМ
Сервиси
Огласи за обуки
Слободни работни места
Конкурси
НОВОСТИ
Број 13 Февруари 2002
Број 13 Фебруари 2002
Вовед
Календар
Публикации
Тема
Интервју
Погледи
Настани
Концепти
Q&A
Појмовник
Форум
Претставување
Донатори
Избор
 

©MCMS - designed by KOMA